Prázdnejšie sú lesy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Mám to šťastie, že som obklopená samými kreatívnymi a umelecky aktívnymi ľuďmi. To, že v takejto situácií sa človek veľa naučí a pozorovanie ho núti na sebe makať, nemusím zmieňovať. Veď o tom už bolo popísaných toľko právd!

Jedným z tých kreatívcov je aj kapelka Farmers from Washington. Títo "mešťania", ako nazývam kapely z Nového Mesta nad Váhom (lebo je ich tam že ozaj dosť), sú zoskupenie 4-roch chalanov obľubujúcich okrem iného indie, folk a alternatívny rock. Presne ten sa nesie aj vo väčšine ich chytľavých skladieb. Na nahrávaní jednej z nich som sa ocitla aj ja.

Chalani to spáchali riadne na pankáča. Nahrávali v skúšobni, s takmer nulovým stresom a vďaka totálnej horúčave sa stihli ísť aj okúpať. 

















































Nový song bude mať premiéru na AKM Culture Days už túto sobotu o 18:00 v priestoroch pred a v Klube za Rampami v Novom Meste nad Váhom. Multikulty AKMko ponúka za málo peňazí veľa muziky, dobrých ľudí, kultúru vrámci sprievodného programu a v troch dňoch mená ako Bad Karma Boy, From Our Hands, The Ills, FVLCRVM, Rosa Parks (HU), Genuine Jacks, THE BRIGHT EYE, Garage SURF, Graeme Mark a mnoho iných.


Chalani takto pozývajú, tak dojdi! 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za milé úprimné slová. ❤