Celebrating!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Boli sme spolu v Medickej záhrade, povedali si, že dnes je ten deň, kedy je potrebné zahodiť za hlavu všetko zlé a len tak proste byť. So slnkom, v parku, v blízkosti ľudí a predsa osamote. Nevadí, že ležíme v tráve, veď bolo to v mesiacoch, ktoré ešte nekončili na -er (ak mesiac končí na -er, na zem radšej nesadať!).
Krátko po tom, ako sme sa presťahovali do hlavného mesta, pocítili životné zmeny (najmä ja), naháňali sa za zárobkom a strachovali sa o to, čo bude.
Vtedy mal ON narodeniny, práve v ten deň, pili sme šumivé a jedli sladké, prechádzali sa mestom a len tak proste boli. A vyšlo to.

Viac takých dní, nielen v sviatky, prosím!






























A dnes, dnes má L. znovu svoj deň. A ja nostalgicky spomínam na leto a dlhé dni, teplé večery. Lebo teraz sa už môžeme len vybrať na gaštany, pod nohami šuchot a potom rýchlo do tepla! Ale všetko má svoje čaro, svoje pre...aj proti.


Všetko najkrajšie, L. A nech sa darí aj zvyšným L., ktorí beháte po svete. Majte krásne dni, plné slnka, aj keď zrovna nesvieti!  

2 komentáre:

  1. ako krásne nachystané ste to mali :)
    všetko najlepšie že mu prajem :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, veď som piekla o 100 šesť! V trúbe, ktorú som skúšala prvýkrát a ktorá pečie nerovnomerne (tak to aj vyzeralo, haha).

      On ďakuje za prianie! :-)

      Odstrániť

Ďakujem za milé úprimné slová. ❤