Radosť mám!


Koniec 1. roka môjho vysokoškolského štúdia, koniec študovania skrípt a dní fungovania len na káve a ľadovej vode k nej. Posledné „Ahoj“ venované spolužiakom, zakývanie Trnave, môjmu druhému mestu. Koniec letného semestra, začiatok leta.


Teším sa na obrázky belasej, klišéovito čistej oblohy a kľudných teplých vĺn, na slnkom zaliate fotografie a slastné ničnerobenie. Na novú krajinu, ktorá nás čaká a na jej neobjavené zákutia. Na biele domky s okrúhlymi strechami, pre ňu tak typické. Teším sa na vzlietnutie lietadla, okrídleného stroja a na to vzrušenie niekde vo vnútri. Teším sa na radosť z ľudí, s ktorými cestujem, teším sa z ich radosti, lebo ich ľúbim. Na zážitky a smiech. Na chladené nápoje a horúci vzduch. Na ľahké letné šaty, na farby všakovaké a vlasy strapaté, gumička na ruke. Na piesok, bosé nohy v ňom a na stopy, ktoré zanechám. I keď len na krátko. Ale aj chvíľa trvá večne, ak je zvečnená.
Teším sa na nového kamaráta, ktorý je až z Anglicka, a zabudla som vám o ňom povedať. Teším sa na mierne „šumivé“ obrázky z neho. Mám radosť z toho, že si „oprášim“ angličtinu, naučím sa nové veci, spoznám iný kraj. 


Teším sa na vás, keď sa vrátim. 

 

(Obrázky tuto dolu sú spomienky. 
Nostalgia za minulým letom stráveným na Ostrove lásky, 
na ostrove zvanom Cyprus.)



















---Do skorého videnia!---

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za milé úprimné slová. ❤