(NIE) som ranné vtáča!

Zatvor oči a predstav si. Aspoň to skús! Ísť spať a nemyslieť na nič. Zaspať hneď a nemusieť počítať ovečky a vlnu predávať na čiernom trhu. Mať kvalitný spánok a zobudiť sa, kedy chceš. Bez náhlenia, stresu a oroseného čela. Viem. Žiaľbohu nie sme bábätká, všetci máme svoje povinnosti, termíny, ktoré treba dodržať, skúšky, na ktoré sa treba pripraviť a rodiny, o ktoré sa treba postarať. Ale hlavne - všetci máme spoločného nepriateľa.

Čas.


 Je to on, kto ťa trhá zo snov, berie ti spánok a núti ťa vítať nový deň. Viem to. Čas je aj môj nadriadený.
















































Séria fotografií je malou súčasťou mojej semestrálnej práce zo Základov audiovizuálnej tvorby na tému: "Foto príbeh".  (Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Fakulta Masmediálnej komunikácie, odbor Masmediálna komunikácia)


2 komentáre:

  1. Hi Veronika!

    Thank you for following my blog :) Are you a friend of Jana's? Your alarm clock photos are clever and cool! Hope you are having a great day.

    Juls~

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hi Juls!

      It's my pleasure. ;-) U have really amazing site! Jana is from my country but I don't know her. She is just the girl that I admire. I watch her ​​work and know the photos. Maybe in future we will meet. Hope so! :-)

      Alarm clock photos are one part from my semester work to uni on theme: Photostory. I'm glad u like it! It means much for me.

      My day was absolutly wonderful and nostalgic little bit. Meeting with old friends from high school. U can imagine. Hope u had great time too.
      Enjoy evening!

      With greetings,

      Verron

      Odstrániť

Ďakujem za milé úprimné slová. ❤