VEĽKÁ NOC.


Jar.
Šibačky.
Vajcia.
Pálenka.
Korbáč.
Tradície.
Kroje.
Ľudová výšivka.
Rodina.
Kamoši.
Domov.
Oddych.
Púčiky.
Kvety.
Bahniatka.
.sviatok


A tak to má byť. Nech už Veľkú noc prežívate tradične alebo na modernú nôtu. Prečo ale sa mi akosi vďaka počasiu zdá, že sú skôr Vianoce (lebo už aj vtedy je počasie bláznivé)?
Pred dvomi rokmi na Veľkú noc napadlo meter snehu. Túto sa striedajú snehové búrky s dažďovými, ktoré na chvíľu alternuje modrá obloha a na nej dúha. Fakt, len sa dobre pozerajte!

A tak som si povedala (lebo vždy, keď mám trochu času, hrabem sa vo fotkách a triedim), že keď môže šibať počasiu, môže aj mne.
A preto touto cestou vzdávam hold týmto fotkám a spomienke na predvianočné časy.
Vtedy sme sa s L. vybrali na nákupy do Viedne. Bol to tuším ešte november a stánky neboli dlho otvorené, no atmosféra Vianoc bola prítomná v každej jednej predraženej vianočnej guli, v každom jednom svetielku na točiacom sa kolotoči.
Nakoniec sme nič nekúpili, lebo sme zabudli na to, že blízki susedia sú národ rozumný a že v nedeľu je aj tá najhlavnejšia obchodná ulica zatvorená.
A takýchto príbehov máme s L. vo vačku na tisíce (fakt z nich raz napíšem najbizarnejšiu knihu na trhu!)














































Zopár viedenských momentov je aj na mojom instagrame: TU, TU a TU.


Tak teda - krásne sviatky, kamoši!

Trávte ich ako len chcete. Koniec koncov, veď je to jedno, ale úplne, či sa spustíte dolu zasneženým svahom alebo budete pliecť púpavové vence. Dôležité je, kto vám pri tom bude robiť "gardé".


PS: Dajte si do vázy čerstvé tulipány a nepozerajte von oknom - pomáha to uveriť v silu Veľkej noci,
verte mi. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za milé úprimné slová. ❤