LETO ❥

Prichádza leto. Čas, kedy chvíle osamelosti meníme za chvíle telesnej blízkosti, nekonečného pohupovania sa do rytmu hudby, čas dlhých dní a ešte dlhších nocí, sedenia pri vode za svitu mesiaca, oslavy prítomnosti, ničnerobenia a ničneriešenia, občas alkoholové opojenia, lebo aj tie patria k tomu, veľa kamarátov, veľa známostí, len takých z noci na ráno, náhodných, ale aj tých, ktoré pretrvajú, možno dni, možno roky.








Šialené nápady rodiace sa len v našich a možno aj vašich hlavách, vtedy berieme ich vážne, tie chvíle, keď dáme sa nahovoriť na akúkoľvek hlúposť a potom smejeme sa. Smejeme sa na ďalší deň, keď iba matne alebo prostredníctvom fotografií spomíname na tie bláznovstvá, držíme spolu a aj keď nie za ruky, v srdciach máme medzi sebou pevné putá.





Sme blázni blázniví, deti dnešnej doby, v hlave kolotoč, aj náš život je taký, život nekonečných možností a šancí, už len ich uchopiť a nepustiť sa. Ako na rogale, kladive či húsenkovej dráhe. 




Ja týmto piatkom otváram znovu svoje festivalové leto, tak SLNKO SVIEŤ! Nechávam na vás, aký spôsob trávenia leta si zvolíte vy, ale pamätajte: Dobré dni začínajú v noci!

Vidíme sa na Zlatých Pieskoch, kamoškovci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za milé úprimné slová. ❤